036 525 00 22 info@soleadozonwering.nl
Home » Zonwering » Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Buitenleven, een samengesteld woord dat de essentie van onze terraszonweringproducten perfect weet samen te vatten.

Wanneer de zon tevoorschijn komt is men al snel geneigd alle ramen en deuren te openen of er op uit te trekken om te genieten van het mooie weer.

Maar waarom hier stoppen? Steeds meer mensen kiezen ervoor dit gevoel in of aan huis te halen. ´s Zomers net even langer buiten blijven zitten met familie of wat goede vrienden. De barbecue doet wat langer dienst en ook de laatste fles wordt opengetrokken. Het is dat gevoel van buiten de deur genieten, in eigen tuin.

Onze zonweringproducten versterken uw buitenleven onmiskenbaar. Met de vele opties is er altijd wel een oplossing op maat te vinden. We nemen u mee door ons aanbod.

De Piazza, een hoogwaardige terrasoverkapping die door het neutrale design moeiteloos in iedere woonomgeving is in te passen. Vervaardigd uit sterke aluminium profielen voor een kwalitatief resultaat.

U heeft, zoals bij de Stanza, de keuze om een Piazza uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. Heeft u liever een glazen dak? Een Piazza is ook met glas te leveren. De Piazza voorziet uw tuin van de nodige beschutting, maar de combinatie met een zonweringsysteem is het meest effectief.

Ook een Piazza is uit te rusten met de Summerlight, Solidare verandazonwering en Solid Screen. We nemen je graag mee door ons aanbod. Bij Soleado Zonwering kunnen we je vrijblijvend informeren over de uitgebreide mogelijkheden van dit mooie product.

Download Terrasoverkapping Brochure

Vul je naam en e-mailadres in en download direct de complete Terrasoverkapping brochure.