Ons assortiment

Excellent screen

Excellent screen windvast

SolidScreen Standaard

SolidScreen XS

SolidScreen XL

SolidScreen Jan des Bouvrie

Screens

Screens, een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zéér aan populariteit heeft gewonnen.

Raar is dit zeker niet, verticale zonwering wordt namelijk parallel aan de gevel gemonteerd en sluit op eenzelfde manier.

Hierdoor is er geen sprake van een zonwering die loskomt van de gevel en neemt dus geen kostbare ruimte in beslag. De Solid Screen leent haar naam aan het solide rits systeem wat door het van Karman Instituut positief getest is op windbestendigheid tot 145 km/h.

Door het rits geleide doek is de Solid Screen in dichte stand volledig afgesloten. Hierdoor wordt hinderlijk licht, maar ook warmte, effectief geweerd. Zo bespaart u al snel tot zo´n 30% aan energie.

Misschien nog wel het meest bijzondere aan dit alles is dat u van al deze voordelen kunt genieten, zonder het zicht naar buiten te verliezen. Door de speciale weving behoudt u namelijk het zicht naar buiten, maar kan er niet naar binnen worden gekeken.

Uw vraag en wens heeft ons ertoe gedreven dit product door te ontwikkelen waardoor er een lijn is ontstaan waarin de Solid screen in meerdere varianten verkrijgbaar is.

 

We nemen je graag mee door ons aanbod

Bij Soleado Zonwering kunnen we je vrijblijvend informeren over de uitgebreide mogelijkheden van dit mooie product.

Screens Brochure

Vul je naam en e-mailadres in en download direct de complete Screens brochure.