Zonnescherm huis

Een zonnescherm voor je huis is een onmisbaar item als je zomers optimaal wil genieten van het mooie weer. De temperatuur op je terras, je balkon of binnen in huis kan erg snel oplopen als je geen zonnescherm hebt hangen. Met een zonnescherm kun je de temperatuur in je huis, op je balkon of op je terras op een goede manier beperken.

 

Besparen op energie

Met een zonnescherm heb je niet alleen de voordelen dat je de zon een stukje dragelijker kunt maken.  Door het gebruik van sommige soorten zonneschermen kun je besparen op je energiekosten. In de zomer kunnen zonneschermen zorgen voor minder warmte in huis, op deze manier hoef je geen extra airco’s of ventilatoren te gebruiken en bespaar je dus direct op je energiekosten. In de winter kunnen sommige soorten zonneschermen zoals de screens, gebruikt worden om de kou buiten huis te houden.

 

Groot aanbod

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten zonneschermen. Ons assortiment bestaat uit zonneschermen die gebruikt kunnen worden voor bij het terras of voor op het balkon. Wij bieden bijvoorbeeld de klassieke zonneschermen aan, maar ook volledige terrasoverkappingen of de moderne screens.

 

Altijd een oplossing

Geen enkel huis is hetzelfde en daarom is een zonnescherm voor aan huis ook maatwerk. Door te investeren in een zonnescherm voor aan je huis, investeer je in een stukje comfort. Een zonnescherm gaat een flink aantal jaar mee en dit maakt het aanschaffen van zonwering extra interessant. Ons team heeft als motto: kan niet bestaat niet, daarom is er ook voor jouw situatie altijd een betaalbare oplossing te bedenken.

 

Advies op maat van een echte specialist

Wanneer je besloten hebt om een zonnescherm voor aan het huis te nemen, is het verstandig om weloverwogen keuzes te maken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en kunnen je voorzien van de beste adviezen over het aanschaffen van een zonnescherm voor aan het huis. Je krijgt van ons niet alleen een goed vrijblijvend advies, maar ook een gratis en vrijblijvende prijsindicatie. Neem nu direct contact met ons op via info@soleadozonwering.nl of bel ons op 0365250022.