Ons assortiment

Alulux Resident

Alulux Detolux

Alulux Vertico

Alulux Defendus

Alulux Qompact

Rolpoorten van Soleado Groep: een aanwinst voor ieder pand

Ben je op zoek naar een praktische en ruimtebesparende manier om je woning of je garage af te sluiten? Denk dan zeker aan de superhandige rolpoorten van Soleado Groep. In ons assortiment vind je een enorm aanbod aan rolluiken en –poorten in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Ze zijn niet alleen inbraakproof, maar ook nog eens heel eenvoudig in het gebruik.

 

Waarom kiezen voor een rolpoort?

Jouw keuze voor het toevoegen van rolluiken of –poorten brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee. Zo is je pand dankzij een stevige aluminium roldeur niet alleen uitermate goed bestand tegen inbrekers, maar ook kun je genieten van een optimale isolatie. Dit is erg prettig voor zowel je wooncomfort als je energierekening. Daarnaast is een roldeur erg ruimtebesparend, omdat hij gewoon naar boven toe opent. Om het openen en sluiten van je poort nog gemakkelijker te maken, kun je kiezen voor een variant met een motor. Kies je voor een roldeur van Soleado voor je garage, dan heb je de keuze uit tal van varianten. Ga bijvoorbeeld voor een geheel transparante roldeur of een model met een venster op ooghoogte.

 

Prijs van een roldeur

Bij de Soleado Groep heb je altijd de keuze uit vele modellen roldeuren in diverse kleuren en uitvoeringen. Uiteindelijk gaan we aan de slag met de poort die precies past bij jouw wensen en natuurlijk je budget. Zo bepaal je zelf of je gaat voor een automatische of handmatige roldeur met of zonder vensters of transparantie. Wil je precies weten wat deze poort je gaat kosten? Vraag dan direct even een offerte bij ons aan! Vanzelfsprekend staan we ook altijd klaar voor een fijn adviesgesprek over jouw nieuwe rolpoorten!

Rolpoorten Brochures

Vul je naam en e-mailadres in en download direct de complete Rolpoorten brochures.