Over ons

SoLeado Zonwering werd eind 2017 opgericht door Peter Houthuijsen. Peter woont al sinds 1981 in het prachtige Almere. Niet lang na zijn verhuizing richting Almere, in het jaar 1987, startte hij een carrière in de techniek. Toen hij niet meer voldoende uitdaging haalde uit zijn werk, besloot hij een nieuwe stap te zetten in zijn carrière. Niet veel later werd SoLeado Zonwering opgericht.

 

Jouw zonwering expert

Als je jouw woning wil verrijken met hoogwaardige zonwering, ben je bij SoLeado Zonwering aan het juiste adres. Wij zijn jouw zonwering expert in Almere en omgeving. Wat voor zonwering je ook aan wil schaffen om die felle stralen van de zon in huis te bestrijden: alles is mogelijk bij SoLeado Zonwering. En weet je niet zo goed welke zonwering het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag een goede keuze te maken.

 

Ook voor rolluiken en overkappingen

SoLeado Zonwering is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten zonwering, maar wij kunnen ook rolluiken plaatsen. En wil je jouw tuin verrijken met een mooie overkapping? Dan zit je bij ons ook zeker goed. Wij plaatsen verschillende soorten overkappingen, in alle soorten tuinen en voor alle mogelijke budgetten.

 

Producten van Nederlandse leveranciers

SoLeado Zonwering neemt enkel producten af bij Nederlandse leveranciers. Deze leveranciers staan niet alleen voor kwaliteit, maar bieden bovendien een goede garantie aan op al hun producten. Omdat we jou het beste van het beste willen geven, gaan we enkel met deze betrouwbare partijen in zee.

 

Kan niet, bestaat niet!

Of je nu op zoek bent naar een gewoon zonnescherm, een klassieke markies of moderne screens: je zit goed bij SoLeado Zonwering. Wij verkopen producten in alle soorten, maten en kleuren. Ons motto is dan ook: kan niet, bestaat niet! Wat voor zonwering, rolluik of overkapping je ook aan wil schaffen: bij SoLeado Zonwering ben je aan het juiste adres.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. En wil je een keer vrijblijvend kennis maken met Peter Houthuijsen van SoLeado Zonwering? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Peter komt graag een keer bij je langs!