Markiezen Almere

Is jouw huis toe aan nieuwe zonwering? Denk dan eens aan stijlvolle markiezen. Je hebt ze onbewust vast al vaker gezien, de zonweringen met hun bolle en ronde vorm. Bij SoLeado Zonwering kun je prachtige markiezen vinden in Almere. De markies is de oudste en meest klassieke vorm van zonwering.

 

Waarom kiezen voor een markies?

Veel soorten zonwering hebben vooral functionele doeleinden en dragen niet direct bij aan de uitstraling van een huis. Een markies zorgt voor een bijzondere uitstraling aan je woning en geven de woning een karakteristieke uitstraling. Markiezen hebben een bijzondere opvallende vorm en zorgen voor een nostalgische sfeer.

Een markies heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar is ook erg functioneel. De markies zorgt voor een goede beschutting als de koepel geopend is. Als de markies in de geopende stand staat zorgt het niet alleen voor beschutting van de directe zon, maar ook tegen de zon die zijwaarts valt. Een markies is erg stevig en kan goed tegen de wind. Dit is een groot voordeel vergeleken met andere soorten zonwering.

 

De markies is geschikt voor woningen en bedrijfspanden

Markiezen zijn niet alleen geschikt om de zon buiten de deur te houden bij woningen, maar ook om de uitstralingen van bedrijfspanden of winkelpanden te verbeteren. Deze vorm van zonwering kan worden toegepast bij hoge, lage, grote of kleine ramen. Een markies is voor veel doeleinden geschikt.

 

Waarom markiezen kopen in Almere?

Bij SoLeado Zonwering hebben wij een groot assortiment aan verschillende markiezen. Onze markiezen worden op een bijzondere ambachtelijke wijze vervaardigd. De markiezen worden in Nederland gemaakt, net als vroeger met de hand, door een vakman met veel productkennis en met het juiste gereedschap.

 

Met het juiste advies begeleiden wij je door ons ruime aanbod

Wij nemen je graag mee door het uitgebreide aanbod markiezen in een vrijblijvend adviesgesprek. Bij SoLeado Zonwering hebben wij ruim 15 jaar ervaring, deze ervaring gebruiken wij graag om je te adviseren over onze markiezen in Almere. Onze adviesgesprekken zijn altijd vrijblijvend, tijdens het adviesgesprek kunnen wij je tevens een gratis prijsindicatie geven. Maak nu een vrijblijvende afspraak!