Knikarmschermen Almere

 Vergroot je zonplezier met een knikarmscherm uit Almere. Klimaatverandering trekt volop de aandacht hier op aarde. Volgens deskundigen wordt het steeds warmer. De zon laat zich steeds meer gelden. En daar kan en mag je van genieten!

 Om het plezier te vergroten heeft SoLeado Zonwering in Almere een groot aanbod aan zonneschermen. Daarvan is het knikarmscherm de meest gevraagde vorm.

 

 Waarom een knikarmscherm?

Een knikarmscherm is eenvoudig in gebruik. Je weert de zon precies zover als jij dat wenselijk vindt. Zo kun je de warmte beter buitenshuis houden en je beperkt hinderlijk zonlicht als je zelf binnen voor de buis zit. En dat terwijl je toch van de warmte en het zonlicht kunt genieten op de momenten dat je buiten bent. Maar ook dan kun je ervoor kiezen om lekker in de schaduw van het zonnescherm te gaan zitten. Bij dit soort zonneschermen houd je bovendien het plezier van vrijuit kunnen bewegen en van het (gedempte) licht. Nee, het wordt niet helemaal donker in huis. En je kunt onbelemmerd onder je zonnescherm doorlopen. Dit zijn zomaar een paar van de voordelen van een knikarmscherm.

 

Genieten van de zon

 Genieten van de zon doe je met zonwering van SoLeado. Het klimaat rond je eigen huis verbeteren is ècht mogelijk. Vanuit Almere genieten wij ervan je met al onze ervaring te helpen. 

Voor de bediening zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt het knikarmscherm uiteraard met de hand uit- en indraaien. Maar gemak dient de mens, dus ook elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je dan uitgerust weer gaan zitten om van de zon te genieten. Daar maken wij je dan ook graag warm voor in een persoonlijk gesprek.

 

 Ons aanbod

Ons assortiment knikarmschermen bestaat uit 9 modellen. En voor de doeken kun je kiezen uit ruim 70 Tibellydesigns. Daar zit vast ook voor jou wel iets tussen. Je vindt jouw nieuwe knikarmscherm in Almere.

 
Neem dus gerust vrijblijvend een kijkje verderop op onze website en in onze showroom aan de Professor Lupardistraat 22 in Almere. Of neem vrijblijvend digitaal contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag op weg.