Ons assortiment

Picca

Primo

Furore Cassette

Linea

Gota

Oliva

Bella

Jan des Bouvrie

Sensa

Knikarmscherm kopen

Wil je niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar heerlijk genieten van het leven in je eigen tuin? Dan is het een goed idee om je te verdiepen in het uitgebreide assortiment aan zonweringen van SoLeado. Hier vind je talloze varianten waarmee je nog meer uit je buitenruimte kunt halen. Kies bijvoorbeeld voor het zeer praktische en ruimtebesparende knikarmscherm. Dit type zonwering is in diverse uitvoeringen beschikbaar en uiteraard heb je bij ons altijd de keuze uit meerdere kwaliteitsniveaus en prijsklassen.

Waarom een knikarmscherm laten toevoegen aan mijn woning?

Een knikarmscherm aan de gevel van je woning zorgt in de eerste plaats natuurlijk voor een heerlijke en ruime schaduwplek in je tuin. Hierdoor kun je zelfs op de heetste dagen van het jaar gewoon lekker buiten zitten om samen te eten of om simpelweg te relaxen. Daarnaast zit je onder een knikarmscherm goed beschut als het plotseling toch begint te druppelen. Je hoeft dus niet haastig je spullen op te pakken en een sprintje naar binnen te maken. Een ander voordeel van het knikarmscherm is dat de constructie uit één geheel bestaat. Zo heb je geen gedoe met losse staanders en kun je je volledige bewegingsvrijheid op je terras behouden.

Kies het perfecte doek voor jouw knikarmscherm

Om te zorgen dat jouw nieuwe knikarmscherm helemaal past bij je woning en je persoonlijke stijl, raden we je aan om eerst de beschikbare kleuren, uitvoeringen en motieven te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je goed geïnformeerd jouw keuze maken. Het frame is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende uitvoeringen en de bijpassende doeken zijn leverbaar in niet minder dan 76 kleuren en designs. We zijn er dan ook zeker van dat je bij SoLeado altijd slaagt voor het perfecte knikarmscherm voor aan jouw woning! Heb je advies nodig bij de aanschaf van je nieuwe knikarmscherm of wil je meer weten over onze verschillende vormen van zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van SoLeado!

Knikarmschermen Brochures

Vul je naam en e-mailadres in en download direct de complete Knikarmschermen brochures.

  • Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar SoLeado Zonwering te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.