Garantie

Tot 1 Jaar garantie op alle buitenzonwering

Op alle onderdelen inclusief het doek en de elektrische bedieningen ontvangt u één jaar garantie. Indien u binnen de garantie periode een defect onderdeel heeft, dan krijgt u kosteloos een nieuw onderdeel. Omdat wij topkwaliteit leveren, doen wij hier niet moeilijk over. Uiteraard geldt de garantie bij normaal gebruik onder normale omstandigheden.

Let op: wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan zonwering en onderconstructie veroorzaken. Dit valt niet onder de garantie.

Garantie bij montage

Garantie bij montage door Soleado Zonwering beperkt zich tot het vervangen van het defecte onderdeel. De monteurs geven een korte uitleg over de werking van het product en de mogelijkheden voor het afstellen van o.a. de bediening. Indien na de montage storingen aan het product ontstaan, Uiteraard worden deze gedurende de garantietermijn gratis na geleverd. Indien de montage door u akkoord is bevonden.

Belangrijk!!

Zonneschermen, screens, rolluiken en zullen na enige tijd moeten worden bijgesteld en opnieuw moeten worden afgesteld. Dit is niet bij onze montage inbegrepen en dient door u zelf te worden uitgevoerd.